SIF-direktør: Europæiske klubber jagter Pourié

15. marts 2013 14:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
SIF-direktør: Europæiske klubber jagter Pourié
Billede mangler

22-årige Marvin Pourié har været en stor gevinst for Silkeborg, siden han i sommeren 2011 skiftede fra Schalke 04s reservehold til det midtjyske.

 

Men nu kan turen snart gå retur over den dansk-tyske grænse. I hvert fald følges angriberen tæt i udlandet.

– Der er forskellige udenlandske klubber, der følger ham siger Silkeborg-direktør Kent Madsen til sporten.dk.

Er der konkrete forespørgsler? – Det er der også, men ingen konkrete forhandlinger.

I fredagens udgave af Tipsbladet understreger Silkeborgs topscorer selv, at han er opsat på et sommerskifte. Marvin Pourié har kontrakt til sommeren 2014, hvorfor Silkeborg vil have interesse i at sende tyskeren af sted, mens der stadig kan komme penge i kassen. 

– Der er et betydeligt videresalgspotentiale i ham. Han er uden sammenligning den af vores spillere, vi oftest får henvendelser på. Han har været fulgt at udlandet længe, siger Silkeborg-direktør Kent Madsen.

Et skifte til en anden dansk klub er ifølge Pourié selv ikke en mulighed, og forespørgslerne har hidtil også kun været adresseret fra udlandet, fastslår SIF-direktøren, der ikke vil navngive de interesserede klubber.Tidligere har det været fremme, at klubber fra toppen af den tyske Bundesliga har udvist interesse for Pourié, der har nettet ti gange for Silkeborg i indeværende sæson.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu