ANNONCE

Fik Tabasco-sovs i endetarmen

7. marts 2021 15:42 | Af: Ritzau Fokus

Slag med jernrør, spark og brændemærker var ifølge sigtelse en del af mishandling af 30-årig nær Holstebro

Fik Tabasco-sovs i endetarmen
En mand og en kvinde er blevet varetægtsfængslet i foreløbigt resten af marts for at have mishandlet en mand gennem cirka fire uger. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

En 30-årig mand blev gennem omkring fire uger frem til lørdag udsat for grov mishandling i et hus i en landsby nær Holstebro.

Det mener politiet og anklagemyndigheden, som har sigtet en 36-årig mand og en 32-årig kvinde for at have mishandlet manden under særligt skærpende omstændigheder.

Det fortæller anklager Linette Lysgaard efter et grundlovsforhør søndag, hvor de to sigtede blev varetægtsfængslet frem til 31. marts.

Sigtelsen beskriver en række uhyrligheder, som den 30-årige skal være udsat for. Det gælder blandt andet slag med jernrør, spark og adskillige brændemærker med en cigaret.

Han skal også være tvunget til at drikke urin og være efterladt i et uisoleret lokale, så han blev kold. Desuden skal han have fået stærk Tabasco-sovs i endetarmen og skridtet.

– Det er foregået over en lang periode på cirka fire uger i et hus, siger anklager Linette Lysgaard.

Opholdt sig frivilligt

Manden skal dog ikke være holdt fanget, men selv have valgt at opholde sig i huset.

Det var det sigtede par, som lørdag morgen anmeldte, at den 30-årige var blevet udsat for grov vold. Senere på dagen valgte politiet så at anholde manden og kvinden for at stå bag.

Det nægter de dog.

Den 30-årige mand blev efter anmeldelsen indlagt som følge af volden og mishandlingen.

– Han har voldsomme skader, siger Linette Lysgaard.

Parret og den 30-årige kendte hinanden i forvejen. Politiet er ikke sikre på, hvorfor parret skal have udsat manden for den grove mishandling.

– Muligvis er det pengegæld, men vi ved det ikke med sikkerhed, siger anklageren.

Den kvindelige sigtede har kæret kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu