ANNONCE

Sigtelserne haglede ned over knallertfører

6. april 2020 22:55 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 22-årig knallertfører blev lørdag aften standset af Bornholms Politi. Det viste sig at være meget passende.

Sigtelserne haglede ned over knallertfører
En 22-årig mand på knallert blev sigtet for et hav af ting, da han blev stoppet af Bornholms Politi. Foto: Bent Midstrup/NF/Ritzau Scanpix

En køretur på knallert lørdag aften skulle vise sig at ende med nogle alvorlige konsekvenser for en 22-årig mand fra Hasle.

Foruden at han var mistænkt for kørsel under narkopåvirkning, så var der også en del andre ting i vejen. Det fremgår af døgnrapporten fra Bornholms Politi.

Artiklen fortsætter efter videoen

Den 22-årige blev standset på Kirkevej i Rutsker. Han blev af politiet skønnet påvirket af narkotika, derfor blev han anholdt, og der blev taget en blodprøve.

Men det var ikke det eneste, der var i vejen. For den 22-årige ejer af knallerten havde ikke fået fornyet sin knallertkørekort, ligesom at der heller ikke var tegnet forsikring på knallerten. Efter en måling på rullefelt viste det sig også, at knallerten kunne køre 61 kilometer i timen. Standen af knallerten blev vurderet til generelt at være ulovlig og uforsvarlig.

Det var åbenbart ikke nok for den 22-årige, der også brød knivloven, da han var i besiddelse af en kniv. Loven om euforiserende stoffer blev også brudt, da knallertføreren var i besiddelse af hash.

Den 22-årige blev altså sigtet for overtrædelse af hele tre love. For overtrædelse af færdselsloven, lov om euforiserende stoffer og knivloven.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu