ANNONCE

Sigtet for spritkørsel uden at sidde i bilen

8. marts 2020 13:46 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En lidt speciel sag er søndag dukket op. En midaldrende mand er sigtet for spritkørsel, men han har ikke siddet i bilen.

Kan man blive dømt for spirituskørsel uden at have siddet i en bil? Det vil Nordjyllands Politi forsøge at få svar på, skriver Nordjyske.dk om en episode natten til søndag.

I byen Hals, kendt for sin skanse, kom en bil kørende med fem unge mennesker i, da en 54-årig mand pludselig fik deres opmærksomhed, så føreren sagtnede farten.

Det foregik på Lægårdsvej i Hals, og episoden tog fart, fordi den 54-årige pludselig fik åbnet døren i førerens side og greb fat i rattet på en måde, så bilen faktisk kørte ind i nogle kampesten.

Trods flere forsøg i løbet af dagen på at få kontakt til Nordjyllands Politi søndag er det klokken 13.30 endnu ikke lykkes. Ifølge Ekstra Bladet er den 54-årige blevet sigtet for også at bringe de unge menneskers liv i fare.

Tre af de fem i bilen var omkring et sygehus for at blive tjekket. Det samme var den 54-årige.

– Det er en usædvanlig sag, som vi agter at få prøvet. For det er sådan, at hverken passagerer eller andre personer på nogen måde må blande sig i kørslen. Der er flere sager med fulde passagerer, som blander sig i den ædru føreres kørsel. Og så bliver man ifølge loven spritbilist, siger vagtchef Jess Falberg til eb.dk.

Manden erkender, hvad der er foregået, men han nægter at have kørt spirituskørsel. Med eller uden bil.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu