ANNONCE

Sigtet for vold mod modstander på banen

24. september 2019 15:45 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Sagens offer bærer ikke nag.

Sigtet for vold mod modstander på banen
Frederikshavn White Hawks Kristian Jensen er blevet sigtet for vold. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Frederikshavn-spilleren Kristian Jensen er formelt blevet sigtet for vold mod Odense-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen.

Nordjyllands Politi modtog henvendelser fra borgere umiddelbart efter kampen, hvor Lucas Bjerre Rasmussen angiveligt blev slået i hovedet, efter at hans hjelm var røget af, og han selv lå på isen, efter et sammenstød med Kristian Jensen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Politiet skriver i pressemeddelelsen, at politiet har undersøgt forholdene omkring episoden, og det er altså i den forbindelse, at man har besluttet sig for at sigte Kristian Jensen.

” I forbindelse med episoden blev en ishockey-spiller fra Odense væltet omkuld på isen af en ishockeyspiller fra Frederikshavn, hvorved Odense-spillerens hjelm falder af, og i forlængelse af dette tildeles Odense-spilleren et slag mod hovedet,” skriver politiet.

Vi har i dag meddelt den 23-årige ishockeyspiller fra Frederikshavn, at han sigtes i sagen, og at han skal afhøres om det skete. Det er normal procedure i en sag som denne,” siger den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Peter Skovbak, i pressemeddelelsen.

Offer bærer ikke nag

Kristian Jensen har efter episoden været ude for at undskylde, og Lucas Bjerre Rasmussen fortæller derudover, at han ikke bærer nag over det, der skete.

– Jeg synes, at handlingen på isen var uacceptabel, men jeg har ikke mødt Kristian Jensen uden for isen, så der ved jeg ikke, hvordan han er. Man skal passe på med at komme med for mange konklusioner og hade en person ud fra det udgangspunkt, siger Lucas Bjerre Rasmussen til Jyllands-Posten.

– Men jeg ved også godt, at uanset om det var Kristian Jensen eller mig, der havde gjort det på isen, var det ikke i orden, men jeg er ikke personen, der hader mennesker, siger Lucas Bjerre Rasmussen til Jyllands-Posten.

Karantæne

Kristian Jensen blev efter kampen idømt karantæne frem til 1. december. Det betyder, at han går glip af 17 ligakampe for Frederikshavn, og det er en straf, der har mødt kritik fra Odense Bulldogs, der har ladet klubbens spillere komme til orde i en pressemeddelelse.

– Efter vores opfattelse er sanktionen alt for mild og uacceptabel. Der er i andre ligaer givet betydeligt længere karantæner for lignende hændelser. Det vi var vidne til i fredags, har intet med ishockey at gøre, lyder det fra den fynske klub.

Lucas Bjerre Rasmussen blev slået bevidstløs og tilbragte natten på sygehuset, hvor han fik konstateret en kraftig hjernerystelse, men ingen indre blødninger.

– Vi havde håbet, at disciplinærudvalget havde foretaget en strengere vurdering af en hændelse med mange skærpende omstændigheder og tildelt en væsentlig længere straf, skriver Odense Bulldogs.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu