ANNONCE

Sigtet for voldtægt af barn indrømmer alt

2. juli 2020 20:45 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Ad tre omgange er der begået seksuelt misbrug af et barn. Den sigtede er 29 år.

Sigtet for voldtægt af barn indrømmer alt
Den 29-årige erkendt det hele. Arkivfoto

Ved et grundlovsforhør ved Retten i Kolding erkendte en 29-årig mand sig skyldig i voldtægt begået mod en dengang 11-årig dreng i december 2018. Sådan fremgår det af en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi udsendt efter forhøret.

Foran dommeren blev den 29-årige mand fra Vejle desuden sigte for yderligere to forhold. Der er ligeledes tale om seksuelt overgreb begået mod den samme 11-årige dreng. I det andet tilfælge er det foregået mellem den 1. september og den 1. november 2019.

I tilgift til sigtelsen for voldtægten blev manden også sigtet for blufærdighedskrænkelse og for besiddelse af børnepornografi.

Det tredje forhold er sket i perioden mellem 1. september 2019 og 1. januar 2020, hvor drengen altså på et tidspunkt må være blevet 12 år.

Ved alle tre tilfælde er manden blevet sigtet for voldtægt, men det fremgår af sigtelsen, at det er foregået ved andet seksuelt forhold end samleje i samtlige tilfælde. I Danmark bliver alle, der har nogen form for seksuelt misbrug af børn sigtet for voldtægt.

Manden erkendte altså alle hændelser, og han blev desuden varetægtsfængslet i fire uger, oplyser politiets anklager. Den 29-årige valgte ikke at kære fængslingen til landsretten.

Sagsbehandlingen fortsætter nu, og der venter den 29-årige en domsforhandling, hvor han vil modtage sin endelige dom.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu