ANNONCE

Sådan får du en sikker julehandel på nettet

12. november 2017 11:05 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Klik dig gennem galleriet og få en sikker julehandel. Også på nettet.

Sikker julehandel på nettet. Det lyder måske let, men der er alligevel flere ting, du skal holde dig for øje, hvis du vil have en sikker julehandel på nettet.

Køber du også dine julegaver på nettet med et kort i den ene hånd og et tastatur i den anden? Så kan det være en god ide at læse med her.

Og klikke billederne med de gode råd igennem

Julehandlen har været i gang længe – på nettet, hvor mange finder de julegaver, de vil købe.

Men i takt med, at e-handlen vokser støt, vokser antallet af sager, hvor borgerne biliver udsat for bedrageri i forbindelse med onlinehandel, også. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Og lige nu, hvor så mange sidder og køber deres julegaver på computeren, kommer den sikkert – for nogle – i sidste øjeblik – i hvert fald, hvis man vil have en sikker julehandel på nettet.

Hvordan du kan undgå svindlerne – og sikre dig og dine kære en god jul – kan du se i galleriet over artiklen.

– Da vi lever en større og større del af vores liv på nettet – og ikke mindst køber dyre ting som computere, smartphones, ure samt tøj, legetøj med mere online, bliver e-handel også en platform for kriminelle. Men med nogle gode råd i baghovedet kan vi gøre det endnu mere trygt at købe online og rigtig besværligt at være kriminel i cyberspace, påpeger specialkonsulent Chr. Østergård fra Syd- og Sønderjyllands Politis Kriminalpræventive Sekretariat.

Klik galleriet igennem – så også du en sikker julehandel på nettet.

Bliv ikke hæler

Politiet opfordrer også danskerne til ikke at falde i ‘hæler-fælden’.

Undgå at falde for fristelsen og købe brugte mærkevarer til en meget lav pris – og dermed risikere at købe hælervarer.

“Du kan måske købe en billig smartphone, men andre står tilbage med ærgrelsen, efter at de har fået stjålet deres”, står der i pressemeddelelsen. Også det kan du se, hvordan du undgår, i galleriet.

Glædelig – og sikker – jul(ehandel).

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu