Sikker sejr til Caroline Wozniacki i Doha

11. februar 2013 16:55 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sikker sejr til Caroline Wozniacki i Doha
Caroline Wozniacki. Foto: Colourbox.

Man ved aldrig helt, hvor man har Caroline Wozniacki nu om stunder.

 

Men verdensranglistens nummer 204, Mervana Jugic-Salkic fra Bosnien, var trods alt en sportslig for lille modstander til at byde top 10-danskeren trods i første kamp i Qatar Total Open.

Den 32-årige bosnier fik ikke et ben til jorden i mandagens kamp i Doha, da Caroline Wozniacki vandt så sikkert som 6-1, 6-2 i et opgør, der varede præcis én time og 34 sekunder.

Caroline Wozniacki skal nu møde vinderen af opgøret mellem Sorana Cirstea fra Rumænien og Ons Jabeur fra Tunesien, der er henholdsvis nummer 31 og nummer 260 på verdensranglisten. Den kamp spilles dog først tirsdag, så Caroline Wozniacki skal tidligst i ilden igen onsdag.

Vinder danskeren også den udfordring, venter en duel i den svære ende, da Wozniacki i tredje runde ser ud til at løbe ind i den 5. seedede tysker Angelique Kerber, der er nummer seks i verden og som besejrede Caroline Wozniacki i alle deres tre indbyrdes dueller i 2012.

Qatar Total Open har en samlet præmiesum på 2,37 mio. dollar, og har tiltrukket stort set hele verdenseliten med verdensetteren, hviderusseren Victoria Azarenka, som topseedet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu