Silkeborg-spiller chokeret over Poulsen-exit

16. april 2013 11:48 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Silkeborg-spiller chokeret over Poulsen-exit
Billede mangler

Efter 195 førsteholdskampe er Christopher Poulsens kontrakt blevet ophævet hos Superligaens bundprop, Silkeborg IF. Det meddeler klubben på sin hjemmeside tirsdag morgen.

 

Klubben skriver, at bruddet kommer efter uoverensstemmelser af ikke sportslig karakter, uden de vil gå mere i dybden med det på nuværende tidspunkt.

Sporten.dk fangede et par af spillerne for morgenstunden, hvor kendskabet til situationen var nærmest ikke-eksisterende, ligesom at stemningen ikke var just glædelig.

– Jeg er selv lige stået op og er fuldstændig chokeret over, hvad der lige er sket. Jeg går ud fra, at vi får noget at vide senere i dag, siger Martin Svensson og fortsætter:

– Han har virket glad på det seneste, men han har døjet lidt med en skulderskade, så jeg ved ikke rigtig. Jeg er bare i chok.At holdet nu mister en rutineret spiller i kampen for at overleve i Superligaen er selvsagt negativt. Men kendsgerningen at klubben nu også mister en rar person sætter sit præg.

– Det er jeg selvfølgelig rigtig, rigtig ked af. Men jeg har ikke flere udtalelser. Det må klubben og Christopher komme med, siger Kasper Risgård.

Sporten.dk følger sagen…

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu