Silkeborg vandt forårspremieren

1. marts 2013 20:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Silkeborg vandt forårspremieren
Billede mangler

Efter at have været bagud to gange, kom Silkeborg tilbage og vandt 3-2 på hjemmebane over AaB efter 1-1 ved pausen.

 

Silkeborg er oppe over nedrykningsstregen i Superligaen efter forårets første kamp. På hjemmebanen Mascot Park blev AaB slået 3-2 i underholdende og begivenhedsrig kamp.

Silkeborg kom ellers bagud i to omgange. men viste god moral og fik kæmpet sig tilbage i kampen med et massivt spillemæssigt overtag, som i begge tilfælde blev omsat i scoringer.

Kampen begyndte med et vaskeægte debutantmål, da den unge midterforsvarer Kasper Pedersen i sin første superligakamp satte hovedet på et hjørnespark og flot drejede bolden over i det modsatte hjørne, mens Lasse Heinze i målet kun kunne se til. Pedersen dannede i øvrigt makkerpar med en anden ung debutant i AaBs midterforsvar, Jakob Blåbjerg.

Men der gik ikke lang tid, før hjemmeholdet fik overtaget, og 17 minutter inde i halvlegen gav det bonus, da Jesper Bech modtog et indlæg i feltet og headede bolden i mål.

Selvom Silkeborg fortsatte dominansen, holdt stillingen indtil pausen. Men noget må være gået galt i omklædningsrummet for hjemmeholdet. De var tilsyneladende ikke helt klar, da kampen blev fløjtet op igen. Tre minutter inde i anden halvleg gik det galt, da Patrick Kristensen sørgede for at følge op på et skudforsøg fra Kasper Kusk.

Herefter fulgte kampen samme mønster som i første halvleg. Hjemmeholdet satte sig igennem og overtog i den grad spillet. Efter et hjørnespark i det 68. minut kom udligningen, da Kasper Risgaard med ryggen til mål fik drejet bolden ind til 2-2.

Seks minutter sørgede den tyske angriber Marvin Pourie for afgørelsen. Tyskeren blev spillet fri og alene med unge Kasper Pedersen, rykkede Pourie fri og skød flot bolden fladt forbi Nicolai Larsen i AaB-målet. Et rigtigt matchvinder-mål fra den tyske forward, der jublende kunne nyde fansenes hyldest.

Et retfærdigt resultat i forårets første kamp, hvor hjemmeholdet var klart dominerende.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu