ANNONCE

Skadechok: FCK lapper angrebshul

21. august 2019 16:15 | Af: Ritzau Fokus

Den 26-årige angriber Michael Santos er ny mand hos FCK, som har givet ham en kontrakt frem til 2023.

Skadechok: FCK lapper angrebshul
Dame N'Doye (bagest) kommer formentlig ikke i kamp mere på denne side af nytår, og nu har FCK hentet en erstatning for den senegalesiske angriber. (Arkivfoto) Foto: Anders Kjærbye/ Ritzau Scanpix/Scanpix

FC København har været et smut i spansk fodbold for at finde afløseren for den skadede angriber Dame N’Doye.

De danske mestre har købt den uruguayanske angriber Michael Santos fri af Malaga, og han tiltræder med øjeblikkelig virkning på en aftale frem til sommeren 2023, meddeler FCK.

Ståle Solbakkens mandskab er blevet hårdt ramt af skader i offensiven, hvor først Dame N’Doye blev meldt ude for resten af efterårssæsonen.

Det satte hurtigt gang i rygterne om, at 26-årige Michael Santos var den mulige erstatning.

Onsdag har FCK så også måttet placere Jonas Wind på skadeslisten. Også han meldes ude i flere måneder.

Dermed er begge FCK’s foretrukne angribere i denne sæson ude med længerevarende skader, og Santos skal være med til at lappe det hul, som skaderne har efterladt.

– Vi er ekstremt hårdt ramt med N’Doye og Jonas’ alvorlige skader, og det har gjort, at vi har valgt at rykke hurtigt for at sikre mere bredde og kvalitet som supplement til Pieros, Mo (Mohamed Daramy) og Fischer helt fremme, siger Ståle Solbakken i pressemeddelelsen.

Michael Santos kom til Malaga fra hjemlandet i 2016, men han har de to seneste sæsoner været udlejet til henholdsvis Sporting Gijón og Leganés.

Han står desuden noteret for to landskampe for Uruguay.

Skiftet til en mindre liga i Skandinavien skræmmer ham ikke.

– Jeg er meget glad for denne mulighed. FC København er en internationalt kendt klub, som har lavet flotte resultater i de europæiske turneringer gennem mange år. Det er en klub, der spiller med om mesterskabet hver sæson, siger Michael Santos.

– Jeg har hørt masser af godt om klubben og kender selvfølgelig min landsmand Varela. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og bidrage til klubbens succes i fremtiden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu