Skadet Horsens-profil er klar igen om to uger

21. april 2013 14:47 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Skadet Horsens-profil er klar igen om to uger
Billede mangler

 – Lørdag formiddag (i går, red.) fik jeg mit lår scannet. Heldigvis viste det sig, at der ikke er noget alvorligt galt, siger østjydernes løbestærke midtbanespiller, Lasse Kryger, der siden han under opvarmningen før Superliga-kampen mod OB i slutningen af marts har været hårdt savnet.

 

– Det er hårdt kun at kunne se med fra sidelinien. Men nu lysner det. Jeg forestiller, at jeg er tilbage om et par uger, og at jeg dermed kan spille sæsonens sidste Superliga-kampe. Til den tid er nedrykningstruslen forhåbentlig drevet over, siger Lasse Kryger, der uanset om klubben rykker ned eller redder eksistensen i landets bedste fodboldrække fortsætter i AC Horsens efter sommerferien.

– Jeg har netop forlænget min kontrakt, og i den er der ingen klausuler af hverken den ene eller anden slags, siger Lasse Kryger.

Ifølge AC Horsens-træner Johnny Mølby er Lasse Kryger ikke den eneste spiller, han snart har til disposition igen. Også Mads Agesen, Jude Nworuh og Ken Fagerberg nærmer sig comeback.

Da Johnny Mølbys tropper lørdag mødte AGF, stillede AC Horsens imidlertid endnu engang ikke i stærkeste opstilling.

Ganske vist var Martin Retov tilbage efter fire kampes fravær. Til gengæld måtte man undvære Steffen Kielstrup.

– Hans gravide kone fik lørdag over middag veer. Så Steffen valgte helt naturligt at blive hjemme ved hendes side. Men jeg siger vel ikke for meget, når jeg postulerer, at vi i øjeblikket er hårdt ramt, siger Johnny Mølby.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu