ANNONCE

Skæbnedag i Superligaen: Sådan gik det

17. marts 2019 19:06 | Af: Ritzau Info

Brøndby, Esbjerg og FCN scorer jackpot i top-6-lotteriet.

Brøndby, FC Nordsjælland og Esbjerg tager de tre ledige pladser i Superligaens mesterskabsslutspil. I forvejen var FC København, FC Midtjylland og OB i top-6.

De tre mandskaber gør dermed FC København, FC Midtjylland og OB selskab blandt de seks klubber, der i de kommende måneder skal kæmpe om guld, sølv og bronze.

Brøndby forsvarede fjerdepladsen med en udesejr på 3-1 over AC Horsens, hvor cheftræner Martin Retovs spillere i sidste sæson oplevede den helt store nedtur.

Det var nemlig i Horsens, at Brøndby reelt tabte mesterskabet på gulvet i forhold til de senere mestre fra FCM.

Esbjerg var søndag på vej ud af top-6, men et sent mål i en 2-1-sejr over Vejle to minutter inde i overtiden gjorde forskellen for vestjyderne.

Joni Kaukos sejrsmål betød, at Esbjerg bevarede femtepladsen, og at AaB trak nitten.

AaB havde ellers slået AGF med 3-1 på hjemmebane og var få minutter fra at slutte i top-6. I stedet endte aalborgenserne på syvendepladsen.

FC Nordsjælland spillede sig ind i det gode selskab med et sent sejrsmål i 1-0-sejren ude over Vendsyssel FF. Det skete med et mål seks minutter før slutfløjt fra topscorer Andreas Skov Olsen.

Både FCN og AaB slutter grundspillet med 36 point, og det blev derfor afgørende, at nordsjællænderne har en målscore, der er et enkelt mål bedre end AaB.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu