ANNONCE

Skænderi koster en livet og to 12 års fængsel

6. september 2019 10:46 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

To mænd er dømt i sagen.

Et skænderi mellem nogle mænd på en tankstation i Himmerland endte sidste år med døden for en 35-årig mand. Torsdag er to mænd i 20’erne hver idømt fængsel i 12 år for drab.

Se video hos Local Eyes.

Afgørelsen er truffet af et nævningeting i Retten i Aalborg, skriver nordjyske.dk. De to tiltalte har nægtet sig skyldige.

Den 35-årige blev dræbt 12. september 2018. Politiet modtog anmeldelse om, et voldeligt slagsmål ved McDonalds-restauranten i Haverslev klokken 21.30, og da politiet kom til stedet, fandt de manden. Han blev erklæret død klokken 21.48.

De tre mænd mødtes angiveligt, da de skulle tanke på Circle K. Det udviklede sig til et skænderi. Og hurtigt blev det voldeligt. Den 35-årige slog – ifølge nordjyske.dk – den ene, som var bevæbnet med kniv.

Derefter blev han stukket i brystkassen. Såvel 25-årige Mohammad Omar Rayeq som hans fire år ældre kammerat, Kion Hjaltalin Bertelsen, er torsdag blevet dømt for drabet.

Anker dommen

De to mænd har haft tilknytning til rockergruppen Satudarah, kom det frem i forbindelse med anholdelsen og varetægtsfængslingen sidste år.

Rayeq er afghansk statsborger og skal ud over fængselsstraffen også udvises af Danmark, har retten ifølge nordjyske.dk bestemt.

Artiklen fortsætter under videoen

De dømte har anket dommen til Vestre Landsret med krav om frifindelse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu