Skal du også væk fra sne og kulde? Her er seks ting, du skal vide

14. december 2017 15:52 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Vær især opmærksom på store rejsedag.

Jul og nytår er begge traditionelt perioder med familiær hygge, men en tendens har bredt sig som ringe i vandet. Danskerne forlader de hjemlige skød til fordel for storbycharme eller tropisk varme. Det viser en lang række artikler fra de seneste år – baseret på tal fra rejseselskaber og søgemaskiner.

I 1997 rejste mellem 60.000 og 70.000 danskere ud af landet til jul, og det var den gang rekordhøjt. I 2012 viste en Epinion-undersøgelse for Expedia, at næsten hver syvende dansker planlagde en rejse til udlandet i forbindelse med jul og nytår.

Alt sammen er i orden, men det er dog værd at huske på, at jo flere, der rejser, jo mere pres kommer der også på sikkerhedskontrol – og vejret betyder såmænd også noget. Vi har derfor – efter inspiration hos danske Flyhjælp.dk – samlet seks gode råd, der sikrer en glat og problemfri rejse, når den isnende danske kulde skal byttes ud med en solseng på Bali.

Langt vigtigst er det at huske på, at du helt generelt bør afsætte mere tid både i lufthavnen og i forberedelserne, når du skal ud at rejse i julen og ikke mindst, hvis du skal have familiens børn med på tur. Alt tager længere tid med børn.

Se galleriet over artiklen her og forbered dig bedst muligt på stik af-rejsen. God tur.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu