ANNONCE

Skandalespiller smidt ud af Viborg

26. november 2019 14:28 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Viborg har dags dato ophævet kontrakten med Bernio Verhagen.

Fodboldklubben Viborg FF ophæver kontrakten med Bernio Verhagen med øjeblikkelig virkning.

Det bekræfter Nicolai Kristensen, kommunikationsansvarlig i Viborg FF, over for Ritzau.

– Vi har ophævet hans kontrakt i dag, siger Nicolai Kristensen.

Viborg har tidligere skrevet, at klubben føler, at den er blevet udsat for et svindelnummer, og at aftalen med Bernio Verhagen er lavet under falske forudsætninger. Derfor er sagen også politianmeldt.

Politiet bekræfter

Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter tirsdag, at der er kommet en anmeldelse fra Viborg FF, men politiet vil ikke oplyse, hvem der er blevet anmeldt, eller om sagen handler om Bernio Verhagen.

– Jeg kan bekræfte, at Viborg FF har henvendt sig til politiet vedrørende en bedragerisag, oplyser en pressetalsmand fra Midt- og Vestjyllands Politi og bekræfter, at der er tale om en anmeldelse.

Viborg ville tidligere tirsdag gerne oplyse, at sagen om Bernio Verhagen er overdraget til politiet. Det bekræftede Viborg-sportschef Jesper Fredberg.

– Ja, vi er i dialog med politiet nu, siger Jesper Fredberg.

Sportschefen vil ikke fortælle i detaljer om sagen og kunne ikke bekræfte, at aftalen med Bernio Verhagen vil blive ophævet, som B.T. ellers skrev mandag.

– Jeg kan bekræfte det, lige så snart vi ved noget. Så skal vi nok melde det ud. Det skal nok komme fra os, lige så snart vi har noget, der har interesse. Det er helt sikkert.

– Men lige her og nu er der ikke sket noget nyt. Vi vender tilbage, når vi ved noget, siger Jesper Fredberg.

Falske agenter

Ifølge Viborg har flere personer udgivet sig for at være agenter fra den internationale agentvirksomhed Stellar Group og snydt klubben.

– Siden den første dag i forløbet har VFF modtaget forfalskede dokumenter, e-mails og opkald fra personer, der udgav sig for at være virkelige agenter i Stellar Group, skrev Viborg søndag.

Viborg oplyste, at det aldrig var hensigten, at Bernio Verhagen skulle være en del af førsteholdet, men at aftalen alene blev indgået for at forstærke relationen til agentvirksomheden.

– Spilleren blev derfor hentet ubeset og uden økonomisk risiko for Viborg FF, skrev klubben.

Viborg føler, at den er blevet offer for en svindelnummer, der sandsynligvis involverer flere personer i flere lande.

– Viborg FF er blevet offer for alvorlig kriminalitet, der omhandler både svindel, dokumentfalsk og identitetstyveri, skrev klubben.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu