ANNONCE

Skanderborg større end nogensinde

8. august 2012 11:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Skanderborg større end nogensinde
Billede mangler

Årets Skanderborg Festival, som for alvor spiller op på alle de store scener onsdag, slår i år teltdugen op for en både større og længere musikfestival end nogensinde før.
 
Musikken i form af en live camp med 26 håbefulde unge bands har spillet siden i søndags på det nye store campingområde KærligHeden udenfor byen. For første gang er alle de professionelle scener på selve festivalpladsen desuden i gang fra onsdag eftermiddag.
 
Samtidig lægger festivalen i år sidste hånd på en omfattende flytning og ombygning af festivalens arealer. Det har været en nødvendighed for at aflaste den hårdt pressede fredskov, som Danmarks Smukkeste Festival med mindst 60.000 årlige besøgende alt inklusive hvert år boltrer sig i.
 
Den fysiske forandring blev skudt i gang sidste år med KærligHeden og et nyt skovområde kaldet Sherwood. Trods rekordstore etableringsomkostninger gav investeringerne allerede sidste år bonus med den største omsætning i festivalens historie.
 
Om det går ligesådan i år vides først i løbet af weekenden. For første gang siden 2008 er der ikke for længst udsolgt af partoutbilletter.
 
Den hidtil plagsomme danske sommer har formentlig en del af skylden, mener festivalens formand, Claus Visbye.
 
Han forventer dog, at de sidste knap 200 partoutbilletter snart er væk.
 Læs også: Smukfest: Salomonsen og de Mylius får 97.107 kr. hver
 
– En vis afmatning har ramt mange festivaler i år både på grund af krisen og hård konkurrence med en række store koncertnavne. Men vi satser på, at vores koncept med at levere god musik og samtidig skabe en helt særlig stemning i den sidste ende holder, siger han.
 
Meteorologerne satser samtidig på, at vejret efter en lidt våd start på festivalen sidste weekend til gengæld holdersig til den tørre side resten af ugen.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu