Skatteforhandlinger: Lars Løkke giver Helle tidsfrist til søndag

16. juni 2012 06:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Skatteforhandlinger: Lars Løkke giver Helle tidsfrist til søndag
Billede mangler

Inden Lars Løkke Rasmussen søndag morgen sætter sig i et fly til Rio, skal Regeringen have inviteret til skatteforhandlinger.
 
Statsminister Helle Thorning-Schmidt og regeringen skal skynde sig, hvis ambitionen er at nå et forlig om en skattereform, som Venstre er en del af, inden den 1. juli.
 
V-formand Lars Lykke Rasmussen gav fredag Helle Thorning-Schmidt en frist til søndag morgen, med at indkalde til nye forhandlinger. Søndag morgen sætter Lars Lykke Rasmussen sig nemlig i et fly med kurs mod Rio – og inden da skal der ligge en invitation til realitetsforhandlinger.
 
Det var på Folkemødet på Bornholm Lars Løkke Rasmussen fredag gav regeringen et ultimatum – hvis målet stadig er at lave et forlig inden den 1. juli.
 
– Hvis jeg skal have folk til at sidde ovre i Finansministeriet, mens jeg er til topmøde i Brasilien, skal jeg have en aftale med Helle Thorning, inden jeg tager af sted om, at det er der basis for, siger Lars Løkke Rasmussen og oplyser ifølge bt.dk, at han i den senere tid har holdt gode møder med statsministeren:
 
– Også flere end I kender til, og de møder har jeg sat pris på.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu