ANNONCE

Skattesag: Lars Løkkes rådgiver holdt møder med Peter Arnfeldt

6. december 2011 08:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Skattesag: Lars Løkkes rådgiver holdt møder med Peter Arnfeldt
Billede mangler

Helle Thorning-Schmidts skattesag har angiveligt fyldt mere i Venstre, end Lars Løkke har villet indrømme.
 
Berlingske skriver i dag, at Løkkes rådgiver Michael Børsting deltog i møder med Troels Lund Poulsens spindoktor, Peter Arnfeldt.
Og det viser et andet billede end det, som Lars Løkke hidtil har tegnet for offentligheden, siger politisk kommentator Hans Engell til Newspaq.
 
“Det tegner et billede af, at denne sag har fyldt rigtigt, rigtig meget. Og det her er altså på et tidspunkt, hvor det ikke er en politisk sag, men noget der vedrører hendes private forhold, og dermed ikke en sag, der skal afgøres på Christiansborg men i Skat København.,” siger Hans Engell.
 
Men ifølge Hans Engell er det ikke mærkeligt, at møderne har fundet sted.
“Jeg synes ikke, det er påfaldende,” siger han og fortsætter:
 
“Det havde nærmest været mærkeligt, hvis de ikke havde talt om det. Men det rejser nogle problemer og spørgsmål om, hvorvidt blandt andet fortrolighedsreglerne er overholdt,” siger han.
 
Men jo flere nye oplysninger, der kommer i sagen, jo mere viser det, at det er det rigtige at få undersøgt sagens til bunds, mener den tidligere leder for De Konservative.
“De nye elementer viser, at det var den rigtige beslutning, da skatteminister Thor Möger Pedersen besluttede at nedsætte en undersøgelseskommission,” slutter Hans Engell.
 
 
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu