ANNONCE

Skattesagen: Bjarne Corydon forsøgte også at påvirke Skat

22. december 2011 09:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Skattesagen: Bjarne Corydon forsøgte også at påvirke Skat
Billede mangler

Det var tilsyneladende ikke kun Troels Lund Poulsen (V), der forsøgte at trække i trådene hos Skat i forbindelse med Helle Thorning-Schmidts (S) famøse skattesag.
 
I hvert fald skriver Ekstra Bladet i dag, at også den socialdemokratiske finansminister Bjarne Corydon (S) har forsøgt at påvirke Skat København under efterårets valgkamp.
 
Ifølge avisen skulle Corydon have skrevet til Skats afdeling i hovedstaden for at få dem til at dementere et rygte, der løb i journalistiske kredse, om at Helle Thorning-Schmidt ved en fejl skulle have modtaget sin mands, personlige skattefradag – og derved betalt for lidt i skat i en årrække.
 
I en mail til Ekstra Bladet bekræfter Corydon at have kontaktet Skat. Han fastholder dog, at henvendelsen var “naturlig og saglig”.
“I forlængelse af lækagen modtog Socialdemokraterne en mediehenvendelse om endnu et ubekræftet og udokumenteret forlydende om sagen. I den forbindelse rettede jeg efter samråd med Helle Thorning-Schmidts revisor, Frode Holm, direkte til Skat København med henblik på at håndtere sagen korrekt og anmodede i den forbindelse – forgæves – Skat København om at gøre sagens rette sammengæng gældende i offentligheden,” lyder det i mailen fra Corydon til Ekstra Bladet.
Kilde: Ekstra Bladet

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu