ANNONCE

Sked i bukserne af skræk

19. marts 2021 18:46 | Af: Massimo Grillo, ms@newsbreak.dk

Sexanklagerne tårner sig op mod en af de største stjerner i amerikansk fodbold - en af kvinderne var så skrækslagen, at hun havde et usædvanligt uheld undervejs

Sked i bukserne af skræk
Tre kvinder har allerede sagsøgt Deshaun Watson. Ni har i alt hyret advokaten med lignende anklager Foto: Scanpix/ REUTERS

Der var én, der var to, der var… hele ni anklager om seksuelle overgreb. Så mange sager er på vej mod en af NFL’s største stjerner Deshaun Watson.

Det amerikanske advokatfirma Buzbee oplyser til underholdsningsmediet TMZ, at det er blevet hyret af ni forskellige kvinder, der alle beskylder Deshaun Watson for seksuelle overgreb.

Advokat Tony Buzbee repræsenterede i forvejen tre kvinder, der alle sagsøger Deshaun Watson for seksuelle overgreb. Nu oplyser han altså, at antallet af kvinder, har hyret ham, er oppe på ni.

– Sagerne minder om hinanden, udtaler han.

Tvang massør til oralsex

De tre foreløbige sager, der har været ude i pressen, er alle rejst af kvindelige massører.

Den seneste var nyuddannet fra en kiropraktorskole. Hun fortæller, at aftalen med Deshaun Watson blev indgået på Instagram. Massagen foregik en en kontorbygning i Houston. Her blev hun afleveret af sin mor.

Kvinden kalder sig Jane Doe for at beskytte sin identitet. Hun fortæller, at situationen straks blev “underlig”. Deshaun Watson insisterede på at blive masseret på inderlårene og  ballemusklerne. Han sagde gentagne gange, at han var professionel fodboldspiller, har Jane Doe forklaret.

På et tidspunkt skulle han have taget hende i nakken og tvunget hende ned til sit skridt og tvunget hende til oralsex.  Hun fortæller, at hun nærmest gik i sort i nogle minutter på grund af frygt.

I søgsmålet står der, at hun var så skrækslagen, at hun til sidst sked i bukserne.

Kort tid efter rejste Houston Texans-spilleren sig, tog tøjet på og gik, som om intet var hændt.

Afviser alle anklager

Deshaun Watson har været ude på Twitter og afvise anklagerne. Han går til angreb og beskylder advokaten for at gå efter at komme i offentligheden og score nogle hurtige penge.

– Advokaten påstår, det ikke handler om penge. Men inden overhovedet har sagssøgt mig, er han kommet med et forslag til et forlig på et sekscifret beløb, skriver Deshaun Watson og understreger, at hun straks afviste forslaget til forliget.

Deshaun Watson er hverken blevet afhørt af politiet i sagen eller sigtet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu