Skidegodt: Bomberyddere tilkaldt – til wc-cisterne

12. august 2018 18:41 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Det skulle vise sig, at den fundne genstand var ret så ufarlig.

Skidegodt: Bomberyddere tilkaldt - til wc-cisterne
Bomberyddere, der her set på et arkivfoto, blev tilkaldt for at kigge nærmere på en genstand, der viste sig at være en wc-cisterne. Foto: Sonny Munk Carlsen/Scanpix.

Bomberydderne har været en tur på Rømø. Det var dog ikke en bombe, man fandt. Langt fra.

Tidligere søndag kunne Newsbreak.dk fortælle, at bomberyddere var på vej til Rømø, efter en tysk turist har fundet noget, der minder om en granat.

Turisten var turisten ude at gå med en metaldetektor. Den gav på et tidspunkt udslag og turisten gravede i jorden på en sti i Kirkebyplantage.

– Det han fandt, mindede ham lidt for meget om granat, sagde Bjørn Pedersen, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, dengang til jv.dk.

Nu har bomberydderne, eller EOD, været på øen.

På grund af flere knivstikkerier i politikredsen har Syd- og Sønderjyllands Politi lige nu travlt, men politikredsen har tidligere fortalt til jv.dk, hvad det så var, den tyske turist fandt. Og altså grunden til, bomberydderne blev tilkaldt.

Og det kan da godt være, at den fundne genstand i yderste tilfælde må lægge ‘øjne og ører’ til næsten eksplosive udgydelser. Dog ikke af den karakter, hvor det er nødvendigt at involvere de gæve bomberyddere og Rullemarie: Det, der udløste alarmen viste sig ved nærmere undersøgelse at være en… wc-cisterne.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu