ANNONCE

Skift dæk og kom vinteren sikkert i forkøbet

11. oktober 2011 09:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Skift dæk og kom vinteren sikkert i forkøbet
Billede mangler

De sidste to vintre har været hårde og overraskende for bilfolket, men der er ingen grund til at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Til gengæld kan det betale sig at være ude i god tid.
Et vinterdæk er ikke bare en nødvendighed for at stå bedre fast, når vinteren melder sig – det er også en sikkerhed for ens familie og medtrafikanter.
Vinterdækket udmærker sig ved at være fremstillet af blødere gummi end et sommerdæk, hvilket gør at det står bedre fast på vejbanen ved lave temperaturer og desuden har vinterdækket flere lameller, der kan fortrænge vand og sne.
For at sikre det optimale vejgreb ved lave temperaturer, bør vinterdækkene monteres, når temperaturen kan risikere at falde til under syv grader – eller som tommelfingerregel anbefales det at montere vinterdæk omkring efterårsferien og sommerdæk omkring påske.
Sidste års dækmangel kan undgås
Den voldsomme vinter kom ikke kun bag på bilisterne, men også de europæiske dækfabrikanter. Derfor måtte mange bilister sidste år gå forgæves til deres forhandler efter vinterdæk af den gode kvalitet.
Igen i år ser det ud til, at fabrikkerne får svært ved at følge med efterspørgslen og point S anbefaler derfor sine kunder at være tidligt ude med at bestille vinterdæk, hvis de vil sikre sig dæk i den gode kvalitet.
Lige nu ses der ingen problemer med at skaffe vinterdæk, men kæden anbefaler dog, at du allerede nu lægger en bestilling ind nu, for at sikre dig de dæk, som du foretrækker til din vinterkørsel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu