ANNONCE

Skimmelsvamp og gamle madrester: Beskidt pizzaria får bøde

17. februar 2016 16:32 | Af: Matias Mortensen

Skimmelsvamp og gamle madrester koster nu et Aarhus-pizzeria en sur smiley samt en

Skimmelsvamp og gamle madrester: Beskidt pizzaria får bøde
Q Pizza på Skovvejen i Aarhus har fået en bøde og en sur smiley, efter der på to kontrolbesøg i træk ikke har været gjort ordentligt rent. Foto: Google Street View

Skimmelsvamp i køleenheder og gamle madrester på mikroovnen koster nu et aarhusiansk pizzeria en sur smiley og en bøde.

Madarbejderen fra Fødevarestyrelsen var nemlig slet ikke tilfreds med Q Pizzas rengøringsindsats i køkkenet, da der blev lavet en kontrol den 27. januar i år. I smiley-rapporten slår Fødevarestyrelsen fast, at rengøringen af køleskabe, køleenheder, emfang og mikrobølgeovn ikke var god nok. I rapporten kan man blandt andet læse følgende:

“Der var skimmelvækst og produktrester i køleenheder ved gummilister og hyldekanter samt fedt og dryp ved emfang. Mikroovn havde produktrester på sider og flader.”

Da Fødevarestyrelsen ved den tidligere kontrol i december sidste år også fandt skimmel og snavs flere steder, blev der denne gang slået hårdere ned på overtrædelserne.

Udover det beskidte køkken er Fødevarestyrelsen heller ikke tilfreds med, at pizzeriaet ikke har fået udskiftet nogle gummilister og repareret vægge og gulve, som pizzeriaet havde oplyst, at det ville.

Skal nok få gjort rent

Indehaveren af pizzariet Ayia Raki forklarer via en medarbejder, der tolker, at der af og til sker fejl, når der er travlt.

– Men vi prøver, at gøre det så godt vi kan. Og vi skal nok få gjort ordentligt rent, lyder det fra Ayia Raki.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu