Skjern Håndbold henter norske profiler

23. januar 2015 17:40 | Af: Ritzau Fokus
 
Skjern Håndbold henter norske profiler

presse (1)

Bjarte Myrhol og Magnus Dahl skifter til den danske håndboldklub fra den kommende sæson.

Skjern Håndbold opruster til næste sæson i Boxer Herreligaen.

Fredag offentliggjorde klubben, at den har sikret sig markant forstærkning i de to nordmænd Bjarte Myrhol og Magnus Dahl, der har skrevet under for henholdsvis tre og to år.

– Det er en stor dag for alle i Skjern Håndbold. Vi er stolte og glade over tilknytningen af to eftertragtede landsholdsspillere, der vil give klubben et markant sportsligt løft, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

Den 32-årige stregspiller Bjarte Myrhol kommer fra de tyske vicemestre, Rhein-Neckar Löwen. Han har spillet 163 A-landskampe for Norge.

– Jeg vil gerne prøve kræfter med den danske liga, som kun bliver bedre og bedre, så jeg forhørte mig hos andre spillere og trænere.

– De talte alle godt om Skjern. Efter at have mødt den sportslige ledelse og fået et større kendskab til klubbens ambitioner og værdier var valget enkelt, siger Bjarte Myrhol.

Den 26-årige målmand Magnus Dahl kommer fra svenske IFK Kristianstad, men har tidligere optrådt for blandt andre Paris Handball og den nu lukkede storklub Atlético Madrid.

Han har spillet 53 A-landskampe for Norge.

– Jeg ser virkelig frem til et nyt eventyr i en professionel topklub i Danmark, der har ambitionerne i orden.

– Holdet har et godt miks af rutine og talent, og jeg kan ikke vente til at spille med mine nye holdkammerater i den nye arena i Skjern, siger Magnus Dahl.

/ritzau/

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu