Skjern-sejr giver KIF CL-matchbold

12. marts 2013 20:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Skjern-sejr giver KIF CL-matchbold
Billede mangler

Skjern ødelagde med en sejr på 28-25 over Bjerringbro-Silkeborg (BSV) sandsynligvis modstandernes chance for at nappe en tidlig plads til næste sæsons Champions League.

 

Samtidig sendte vestjyderne en matchbold i hænderne på KIF Kolding København, som onsdag møder Team Tvis Holstebro på udebane. Sejr eller uafgjort til Herre Håndbold Ligaens førerhold vil betyde, at klubben ikke kan undgå at slutte på førstepladsen, som udløser den ene af de to danske pladser i Champions League. Den anden plads går til de danske mestre. Hvis det er de samme, så går CL-pladsen til DM-finalens tabere.

Skjern begyndte tirsdagens kamp bedst og kom foran 7-2, men ved pausen var stillingen helt lige: 15-15.

Anden halvleg blev en tæt affære med gode målmandspræstationer af både Skjerns Kristoffer Laursen og BSVs Jannick Green.

Men fra 25-25 trak hjemmeholdet fra og endte altså med en tre-måls-sejr, som betyder, at Skjern overtager BSVs andenplads, hvis Skjern som ventet slår Nordsjælland Håndbold i den sidste kamp samtidig med, at KIF Kolding København vinder over BSV.

Andenpladsen giver et ekstra bonuspoint i mellemspillet mere end tredjepladsen.

– Kampen var en topkamp værdig. Der var fuld fart på, og vi fik en sejr Jeg håber, det viser styrkeforholdet imellem os og BSV, for nu skal vi jo møde dem to gange i mellemspillet, sagde Skjerns landsholdsspiller, Henrik Møllgaard, efter kampen til TV3 Sport 1.

– I 2. halvleg havde vi muligheden for at komme foran med to mål, men vi brændte for mange dumme chancer i dag, sagde BSVs Mathias Madsen. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu