ANNONCE

Skød efter bil: Måske den forkerte

3. august 2020 17:29 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Nu bliver tre personer fremstillet i grundlovsforhør.

Skød efter bil: Måske den forkerte
Tre mænd fremstilles i grundlovsforhør efter et skyderi søndag aften. Foto: Local Eyes.

Opdatering: Alle tre mistænkte fået opretholdt deres anholdelse i 3×24 timer. Derudover er den 25-årige varetægtsfængslet frem til den 28.8, da han i forvejen var efterlyst i en sag om grov vold.

Det oplyser Vestegnens Anklagere.

Original artikel:

Efter en skudepisode i Brøndby søndag aften er fem personer blevet anholdt, oplyser Københavns Vestegns Politi mandag morgen på Twitter. Skuddene blev affyret ved Brøndby Nord Vej, og du kan se billeder fra stedet længere nede i artiklen.

Tre personer på henholdsvis 19, 19 og 25 bliver nu fremstillet i grundlovsforhør.

Se video hos Local Eyes

De tre mænd blev anholdt kort efter skudepisoden. På baggrund af efterforskning mistænkes de for at stå bag skyderiet der fandt sted kort før klokken 23.03 på Brøndby Nord Vej i Brøndby. De fremstilles i grundlovsforhør i retten i Glostrup.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse. 

Omkring midnat bekræftede en vagtchef i politikredsen, at episoden havde fundet sted.

– Vi har fået en anmeldelse om skud derude fra området, og vi kan bekræfte, at der er affyret skud, men ingen personer er kommet til skade i den forbindelse, sagde vagtchefen.

Politiet afspærrede et stort område omkring Brøndby Nord Vej og Brøndbyøster Station.

Torsdag aften blev der ligeledes affyret skud på samme sted, hvor ingen heller blev ramt. Det vides ikke, om de anholdte også mistænkes for at stå bag denne episode.

Måske forkerte bil

Ved skyderiet blev der skudt efter en bil og den foreløbige efterforskning tyder på, at der kan være tale om en forveksling, hvilket den fremadrettede efterforskning skal afdække. Ingen kom til skade ved skudepisoden.

At der var et skyderi i samme område torsdag den 30. juli indgår i efterforskningen, men det er endnu for tidligt at sige, om der er en sammenhæng.

Det er billeder fra den episode, du kan se herunder.

I alt fem personer blev anholdt efter skyderiet. De øvrige er siden løsladt, da der ikke er grundlag for at fremstille dem i retten.

Københavns Vestegns Politis mobile politistation har været i området til formiddag og vil være der igen i aften.

“Så hvis du har oplysninger om skyderiet eller blot har lyst til at tale med en betjent, så er alle meget velkomne til at kigge forbi. Vidner har også mulighed for at ringe til os hele døgnet på 4386 1448”, skriver politiet.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre i forbindelse med fremstillingen og derfor har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer for nu.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu