ANNONCE

Skolekammerat til Lauge Jon Eilrich : Jeg følte mig tom

16. februar 2012 20:40 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Skolekammerat til Lauge Jon Eilrich : Jeg følte mig tom
Billede mangler

Midt i gymnasie-hverdagen fik Anne Kock Flygaard beskeden om, at en af hendes kammerater fra Egå Gymnasium havde mistet livet efter et fald fra en altan under en skitur.
 
“Jeg sad og lavede matematikaflevering med to klassekammerater, da vi fik beskeden fra en af vores kammerater, der er dernede,” fortæller hun til Newspaq.
 
Til daglig går Anne Kock Flygaard på samme årgang som drengen, der mistede livet natten til torsdag. Hun synes, det har været en turbulent dag og har svært ved at beskrive sine følelser.
 
“Jeg tror ikke rigtig, jeg tænkte noget, da jeg fik beskeden. Jeg tror, jeg gik lidt i stilstand. Jeg følte mig tom,” siger pigen til Newspaq.
 
I løbet af dagen har hun haft kontakt med nogle af de kammerater, der er med på skituren. Og stemningen dernede er bestemt mærket af situationen.
 
“De siger, det er meget ubehageligt. Hende jeg snakkede med, hun har mest af alt bare lyst til at komme hjem. Det der med at skulle stå på snowboard eller i byen, det giver ingen mening, siger hun,” fortæller pigen fra Egå Gymnasium.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu