ANNONCE

Skoleskyder fundet død

8. december 2011 23:25 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Skoleskyder fundet død
Billede mangler

En intens søgning efter pistolmanden, som torsdag aften dansk tid skød og dræbte en betjent på universitet Virginia Tech, er nu afblæst.
Det skriver MSNBC.com.
Myndighederne melder nu, at en pistol er fundet tæt ved det lig, som man fandt på en pakeringsplads tæt ved der, hvor betjenten blev skudt. Og at man nu formoder, at der er tale om gerningsmanden, som efterfølgene har skudt sig selv.
Et såkaldt SWAT-hold bestående af amerikanske specialstyrker var før våbenfundet sat til at gennemsøge universitet og omkringliggende pladser på Virginia Tech.
“Vi leder over absolut alt,” lød det fra universitets talsmand Mark Owczarski torsdag eftermiddag amerikansk tid ifølge avisen.
Endnu er identiteten på den myrdede politimand ikke frigivet, men forlyder, at der er tale om en kvindelig betjent som arbejdede på området. Universitet Virginia Tech er af en størrelse, hvor det svare til et mindre bysamfund.
Politibetjenten blev skudt og dræbt, efter hun havde trukket en billist til rutinekontrol af bilen.
Ifølge øjenvidner flygtede gerningsmanden til fods mod en parkeringsplads, hvor endnu et offer, en studerende, blev fundet dræbt.
Vidner beskriver skudmanden som en hvid mand iført grå træningsbukser, en grå hat med en neongrøn randen, en mørkerød hættetrøje og rygsæk.
Kilde: MSNBC.com og Los Angeles Times

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu