Skov: Fantastisk energi og attitude

26. januar 2013 18:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Skov: Fantastisk energi og attitude
Billede mangler

Viborgs rutinerede højre back, Rikke Skov, var glad for den indsats, Viborg HK lagde for dagen mod KIF Vejen.

 

Efter nederlaget mod Team Esbjerg forrige onsdag sagde Viborg HK’s Rikke Skov, at »vi må tage os sammen hele banden«. Det havde de grønblusede piger så chancen for lørdag eftermiddag, da KIF Vejen var på besøg.

Og Viborg HK lykkedes med det, mente Skov.

»Vi lagde rigtig godt fra land, og jeg synes, at vi havde en fantastisk energi og attitude. Vi trængte til at have en rigtig god første halvleg,« sagde Rikke Skov om de første 30 minutter, som blev vundet 17-10 – og hvor Skov selv scorede fire gange.

I anden halvleg blev det ikke til flere mål fra Viborg HK’s venstre back, og selvom hjemmeholdet vandt den sidste halvdel af kampen med to mål, så var Rikke Skov ikke helt tilfreds med kampens slutning.

»Det gik godt især i starten. Men der var for mange tekniske fejl til trods for, at vi leverede en god indsats. Om vi er foran med 12 eller 15 under kampen og så vinder med ni, det, synes jeg, er mindre vigtigt, fortalte Skov, som også var glad for, at holdet kom godt igennem kampen uden at blive alt for slidt. Der venter nemlig en meget vigtig kamp mod Midtjylland på onsdag.

»Vi får skiftet godt ud, og det er vigtig. Vi er klar til en ny uge med 100 procent fokus til på onsdag. Jeg glæder mig helt vildt, for det er en af de store kampe – og det bliver fedt,« sluttede Rikke Skov.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu