ANNONCE

Skov-orgie deler vandene: Frisind eller klamt?

25. marts 2021 17:34 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

En cykelrytter fik sig noget af en overraskelse på et mountainbike-spor

Skov-orgie deler vandene: Frisind eller klamt?
Sexorgier på et mountainbike-spor i en skov skaber ophedet debat. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det har skabt røre på Facebook, at en cyklist stødte på et orgie på det lokale mountainbike-spor. Og de begærlige mænd får både opbakning og opsang på det sociale medie.

Den akavede situation udspillede sig i Staurby Skov tæt ved Lillebæltsbroen i Middelfart.

– Nogen vil bare forarges og krænkes af alt, i stedet for at se det som en sjov oplevelse og kom videre i livet… eller der ligger nok misundelse bag, at de ikke er så frisindet, kommenterer Kim N. i et opslag på Vores Middelfarts Facebook-side.

Flere pointerer også, at det er et almindeligt syn, og at det har været offentligt kendt i årevis.

– Har der ikke altid foregået den slags i Staurby skov ? den store rasteplads lige efter broen er altid blevet kaldt for “bøssernes paradis”, skriver Tom N. i samme opslag.

Bevar naturen

Mange holder med de frisindede mænd, men der er dog også Facebook-brugere, som ikke er enige.

– Jeg synes overhovedet ikke det er sjovt. Hvorfor skal de have lov til det i en skov? Gå da hjem i soveværelset. Der kunne komme familier med børn cyklende, skriver Lotte E. som kommentar på TV 2 Fyns Facebook-opslag.

Der er da også kritiske røster, som ikke går efter mændenes seksuelle udskejelser i det offentlige rum. I skoven har flere nemlig fundet affald fra orgierne ofte i form af brugte kondomer.

– Hvis de i det mindste bare gad at tage deres affald med. Det er da mega ulækkert, at vi andre skal gå og træde i det. Mest af alt også rent miljømæssigt. Hvorfor kan vi ikke behandle vores natur ordentligt, skriver i samme tråd.

Ikke ulovligt

Der er dog ikke tale om et brud på loven, når mændene har sex i det fri. Det er nemlig ikke blufærdighedskrænkelse, hvis de har forsøgt at tage hensyn. Det fortæller Morten Ravn, politikommissær ved Fyns Politi til Fyens.dk.

–  Hvis man gemmer sig godt bag en busk, så det ikke er meningen, man skal opdages, så er det ikke en overtrædelse, for så var det ikke meningen, siger han til mediet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu