ANNONCE

Skud på åben gade: Borgerne skal hjælpe politiet

18. maj 2020 15:14 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Søndag aften blev der affyret skud fra en bil mod en anden på Måløv Hovedgade. Politiet søger hjælp fra vidner.

Københavns Vestegns Politi kunne søndag aften rapportere om, at der var blevet affyret en byge af skud – omkring ti – på Måløv Hovedgade. Siden har politiet været til stede i området, hvor skudepisoden er blevet efterforsket.

Nu håber Københavns Vestegns Politi dog på, at borgere kan gøre dem endnu klogere på, hvad der er sket op til, under og efter, der blev affyret skud fra en bil mod en anden på gaden.

Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Skød mod Golf

Omkring klokken 18.30 blev politiet kaldt ud til en skudepisode på Måløv Hovedgade. Siden har Københavns Vestegens Politi været til stede for at efterforske skudepisoden.

Indtil videre er det politiets tese, at der er fra personer i en sort Opel Insignia er blevet affyret et antal skud mod personer i en sort VW Golf. Som udgangspunkt har politiet ikke nogle indikationer på, at der er nogle, der er blevet ramt af skudene.

Efterfølgende blev den sorte Opel efterladt på Måløv Hovedgade, mens den sorte Golf kører fra stedet. Sidstnævnte blev dog fundet i nærheden af hovedgaden. Dog mener politiet, at der sagtens kunne være andre biler involveret i skudepisoden.

Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat sagen for at komme, hvad der faktisk er sket søndag aften, nærmere.

– Vi er stadig i efterforskningens indledende fase og ved at afdække hændelsesforløbet. Det er for tidligt at sige noget om motiver, det skal vores videre efterforskning kaste lys over, siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Vidner søges

Københavns Vestegns Politi kan på nuværende ikke dele yderligere detaljer ved efterforskningen.

Dog afslører politiet, at de har anholdt fire personer, som er blevet afhørt i sagen. De er siden blevet løsladt, ligesom at de ikke er blevet sigtet i sagen.

Skudepisoden er sket på Måløv Hovedgade tæt på krydset mod Jungshøjvej.

Politiet hører meget gerne fra borgere, der kunne lede dem på flere spor i efterforskningen. Særligt hører de gerne fra nogle, der har set noget mistænkeligt før, under og efter skudepisoden på Måløv Hovedgade.

Politiet oplyser, at borgere skal være velkomne til at komme forbi den mobile politistation, der er placeret i området, hvor skudepisoden skete søndag aften, hvis man har viden, man vil dele i sagen. Ellers kan politiet kontaktes på 43 86 14 48.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu