ANNONCE

Skuddræbts mand uden familie: Inviterer alle til begravelsen

16. august 2019 12:17 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den efterladte til et af ofrene for massakren i El Paso, Texas, skal fredag lokal tid sige farvel til sin kone.

63-årige Margie Reckard var et af ofrene for massakren i et storcenter i El Paso i begyndelsen af august. Sammen med 21 andre blev hun dræbt af en bevæbnet mand, der åbnede ild mod menneskemængden.

Reckard stammer fra Baltimore og til hendes bisættelse kommer hendes to sønner og ene datter med deres respektive familier. Antonio Basco har været gift med Margie i 22 år. Parret fik ingen børn sammen, og Basco har ingen familie. Derfor har han taget et specielt valg, fremgår det af et Facebook-opslag.

Det er Perches Funeral Home, der sammen med Antonio forud for bisættelsen fredag har offentliggjort, at han ønsker alle velkommen til bisættelsen af sin kone.

“Hr. Antonio Basco var gift med Margie Reckard i 22 år. Han har ingen yderligere familie. Alle er velkomne til hans kones bisættelse”, skriver bedemanden i opslaget, der har vakt stor interesse. Ikke mindst fordi Basco nærmest blev et symbol på sorgen efter masseskyderiet.

I dagene efter det brutale skyderi dukkede Antonio op til flere uofficielle mindehøjtideligheder, hvor han knugede et hvidt kors med konens navn på. Det kan du blandt andet se i billedmaterialet til artiklen her.

Hos bedemanden oplever de så stor tilslutning, at bisættelsen er blevet flyttet til en større sal. Der forventes stor støtte til Basco.

KTSM, en lokal TV-station, har talt med Margies svigerdatter, der udtrykker stor glæde over El Pasos opbakning.

– Vi vil gerne sige tak til menneske i El Paso. Uden dem ved jeg ikke, hvad vi skulle have gjort. Alle er fantastiske, siger Hilda Nuzzi til stationen.

En 21-årig mand er anholdt som hovedmistænkt i sagen, der efterforskes som indlands terrorisme med muligt racehad som katalysator.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu