Skudoffer er uden for livsfare

8. april 2013 05:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Skudoffer er uden for livsfare
Arkivfoto.

Den unge mand, som søndag aften indfandt sig på Rigshospitalets Traumecenter i København efter at være blevet skudt, er ikke i livsfare.

 

Det fortæller vagtchef Kim Madsen fra Vestegnens Politi.

»Han er uden for livsfare, og det kunne tyde på, at han kun er blevet ramt rent overfladisk, han blev skudt i den ene side af overkroppen« siger vagtchefen.

Han henviser til, at det nu er afdelingen for personfarlig kriminalitet, der overtager efterforskningen i sagen. Manden, der er født i 1986, er blevet afhørt, men Kim Madsen ved endnu ikke, om der er kommet afgørende nyt frem under afhøringen.

Skyderiet skulle have fundet sted på Gammel Køge Landevej i Hvidovre, men det har politiet endnu ikke fået afklaret. Det vil naturligvis blive undersøgt nærmere, fortæller vagtchefen, der siger, at politiet endnu ikke ved, hvad der skulle ligge bag skyderiet.

En ung mand blev søndag eftermiddag stukket med en kniv, mens han befandt sig på en tankstation i Københavns Nordvestkvarter. Det skete angiveligt under et sammenstød mellem to rivaliserende bandegrupper, men politiet kan endnu ikke sige, om der er en sammenhæng mellem søndagens to grove voldsepisoder.

»Men det er selvfølgelig sådan noget, vi skal undersøge,« fastslår Kim Madsen.

Han vil ikke komme ind på, om den unge mand er kendt af politiet i forvejen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu