ANNONCE

Skudt efter han købte popcorn

10. december 2020 06:03 | Af: Claus Jessen, cj@newsbreak.dk

Pensioneret brandmand angrebet af tre unge, som ville have hans bil

En 65-årig pensioneret brandmand fra Chicago er brutalt blevet skudt ned og dræbt af tre unge mænd, som ville stjæle hans bil.

Dwain Williams havde netop købt en pose popcorn og var på vej hen til sin Jeep, da de tre mænd sprang ud af en bil. En af mændene trak et våben og skød mod den ældre mand.

Den 65-årige var selv bevæbnet, så han trak sit håndvåben og tog kampen op mod de tre mænd.

De tre valgte at flygte fra stedet. Deres tilstand er ukendt. Men Dwain Williams, der er far til fire, døde kort efter af et skudsår i maven.

Forfærdelig forbrydelse

Episoden fandt sted torsdag eftermiddag i sidste uge. Nu efterlyser det lokale politi de tre gerningsmænd og chaufføren, der førte bilen.

Det rystende overfald blev fanget på et overvågningskamera, og politiet har nu offentliggjort fotografierne af gerningsmændene.

-Det er en helt igennem forfærdelig forbrydelse. Vi gør alt for at stille gerningsmændene til ansvar for deres ugerning, siger politichef Brendan Deenihan ifølge flere amerikanske medier.

Chicago hærges for øjeblikket af lignende bander, som stjæler biler, mens ejerne enten sidder i dem eller befinder sig lige i nærheden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu