ANNONCE

Skuespiller anholdt efter narkoskandale

10. september 2020 19:52 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En sag om en indisk Bollywood-skuespillers død har taget en helt ny drejning.

Skuespiller anholdt efter narkoskandale
Sagen er eksploderet, fordi hun var kæreste med Bollywood-skuespilleren Sushant Singh Rajput, som blev fundet død i sit hjem i juni. Foto: REUTERS/Francis Mascarenhas

Den 15. juni 2020 blev den kun 34-årige Sushant Singh Rajput fundet død i sit hjem. En sag der efterlod dele af Indien i sorg, da han var en meget elsket Bollywood-skuespiller.

Siden har sagen udviklet sig.

Senest er hans 28-årige kæreste Rhea Chakraborty blevet anholdt, fordi politiet mistænker, at hun og hendes afdøde kæreste har været indblandet i en større narkosag.

Det skriver CNN.

Kæreste anholdt

Rhea Chakraborty blev anholdt onsdag angiveligt for flere forskellige narkorelaterede forhold.

Ifølge myndighederne er hun mestendels anklaget for at have købt cannabis for sin kæreste Sushant Singh Rajput. Det har det amerikanske medie fået oplyst.

Skuespillerinden har endnu ikke selv kommenteret anholdelsen.

Hun er indtil videre blevet tilbageholdt de kommende to uger, fordi hun mistænkes for køb og indtag af euforiserende stoffer.

Den indiske myndighed, der står bag anholdelsen og efterforskningen af sagen, har forklaret, at hun har erkendt at have købt stoffer til sin kæreste. I Indien kan det give op til 10 års fængsel.

Men det formodes at sagen er meget større end det.

Indtil videre er ti personer blevet anholdt. Alle med en eller anden relation til narko.

Far anklager kæreste

Sagen med Bollywood-parret er stor i Indien, hvor den bliver fulgt nøje.

Noget af det, der også har fået sagen til at eskalere, er de anklager som Sushant Singh Rajputs far er kommet med.

Indledningsvist blev det oplyst om den 34-åriges død, at der var tale om selvmord, hvilket er meget tabubelagt i Indien.

Kort tid efter har Sushant Singh Rajputs far indsendt en klage til den indiske stat Bihar, som hans søn boede i, hvor han anklagede Rhea Chakraborty for at stjæle penge fra Sushant Singh Rajputs konti og for at være meddelagtig i den 34-åriges selvmord.

De indiske myndigheder har foretaget en obduktion af Sushant Singh Rajput, men de endelige resultater er ikke blevet offentliggjort.

Den 28-årige kæreste har tidligere på året kommenteret på de anklager.

– Det er meget sørgeligt, at det er 2020, og at jeg i Indien fortsat skal betale prisen i dag, bare fordi jeg er en del af hans liv, jeg elskede ham og boede med ham, har Rhea Chakraborty udtalt.

Ifølge dokumenter fra retten boede parret sammen indtil få dage før den 34-åriges død. Dér flyttede den 28-årige skuespillerinde – der er markant mindre kendt end sin afdøde kæreste – til Mumbai.

Anklagerne fra den 34-åriges far er blevet en sag for Central Bureau of Investigation, der ikke offentligt har kommenteret sagen på nuværende.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu