ANNONCE

Skuespiller død af slagtilfælde

1. december 2020 08:19 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hun blev 81 år gammel.

Skuespiller død af slagtilfælde
Betty Bobbitt er død. Genrefoto.

Den amerikanske skuespillerinde Betty Bobbitt er død. Det skriver Out in Perth og Star Observer.

Star Observer skriver, at Betty Bobbitt døde som følge af et voldsomt slagtilfælde, der ramte hende onsdag den 25. november. Hun blev indlagt og døde på hospitalet fem dage senere.

– Min mor har været en legende, en inspiration, en mentor og et ikon for så mange mennesker, skrev Christopher Hill på Facebook, da han meddelte, at hans mor ikke ville overleve slagtilfældet.

Star Observer skriver, at Betty Bobbitt blev født i USA i 1939. Hun flyttede til Australien som 23-årig, en tur der var planlagt til at tage seks måneder. Hun forlod aldrig landet igen.

I stedet skabte hun sig en karriere som en del af den australske TV- og filmindustri, og i 1979 blev hun tilbudt en rolle i TV-serien Prisoner, der skulle have hevet 13 uger ud af hendes kalender, men som hun endte med at være med i 430 afsnit af.

Out in Perth skriver, at Betty Bobbitt spillede med i Prisoner i i alt fem år, og at hun derudover havde roller i flere film i Crocodile Dundee-serien, og Star Observer skriver, at Betty Bobbitts karriere strakte sig over 50 år, og at hun i den tid fungerede som både manuskriptforfatter, instruktør og skuespiller.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu