ANNONCE

Skuespiller død

16. juli 2020 10:56 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Den britiske skuespiller Paula Tilbrook, der i 21 år spillede karakteren Betty Eagleton i TV-serien Emmerdale, er gået bort.

Skuespiller død
I 21 år spillede Paula Tilbrook karekteren Betty Betty Eagleton i soap-serien Emmerdale. Hun døde i december 2019 men det er først nu, familien har valgt at melde det ud til offentligheden. Foto: Scanpix/Shutterstock.

Den britiske skuespiller Paula Tilbrook, der mest af alt er kendt for sin rolle som  Betty Eagleton gennem hele 21 år i soap-serien Emmerdale, er død.

Paula Eagleton debuterede i serien tilbage i 1994 og var med frem til hun valgte at stoppe i serien i 2015 for at gå på pension. Som karakteren Betty Eagleton, landsbyens ukronede ‘sladderkælling’ havde hun en af seriens fremtrædende roller og var elsket for den.

Ifølge The Sun døde den elskede skuespillerinde, der efter at have afsluttet sin karriere valgte at leve et tilbagetrukket liv, allerede den 1. december sidste år. Men det er først nu, familien har valgt at meddele det til offentligheden.

“Familien til Paula Tilbrook er kede af at måtte meddele, at vores elskede Paula er sovet fredeligt ind. Hun døde af naturlige årsager for nogen måneder siden hjemme hos sine kære. Vi beder om respekt omkring vores privatliv i denne vanskelige tid,” står der i en erklæring fra familien.

Gennem sin karriere medvirkede Paula Tilbrook i flere andre britiske serie. Blandt andet ‘Coronation Street’, ‘Open All Hours’ og ‘Andy Capp’. Hun havde desuden en lang karriere i teaterverdenen.

Paula Tilbrook blev 89 år.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu