ANNONCE

Skuespiller frygtede en særlig ting i karrieren

29. marts 2020 21:06 | Af: Ritzau Fokus

Han har haft stor succes i komikerduoen Adam og Noah, men Hadi Ka-Koush kan meget andet end at være sjov

Hadi Ka-Koush kom for alvor ind i danskernes bevidsthed som komiker i den voldsomt populære duo Adam og Noah, der væltede landet med deres satiriske Youtube-klip og shows.

Men den 36-årige skuespiller, der lige nu er aktuel som justitsministerens rådgiver i DR-dramaserien Når støvet har lagt sig, har ikke haft problemer med at krydse grænsen til seriøse roller på tv og det store lærred.

Artiklen fortsætter efter videoen

Selv om han i starten frygtede at blive sat i bås som en, der kun kunne spille sjov.

Set som komiker

– Det kunne jo sagtens have gået en anden vej, hvor alle for evigt ville have set mig som komiker, men heldigvis ikke, siger Hadi Ka-Koush.

– Jeg var virkelig bange for det, og i starten blev jeg da også typecastet, men det gør vi jo alle sammen, fortæller han.

Hadi Ka-Koush blev uddannet fra Statens Teaterskole i 2010, og siden sin afgang har han spillet med i et væld af forskellige teaterproduktioner, film og ikke mindst tv-serier.

– Det har ikke været sådan “du er jo ham den sjove eller ham den seriøse”. Jeg har spillet julekalender, jeg har spillet politimand, bøddel i Gidseltagningen, nu spiller jeg politisk rådgiver, og jeg har også spillet ægtemand i Herrens veje, siger han.

Millioner så med

Ad to omgange har Hadi Ka-Koush spillet Skir i TV2’s julekalender om Tinka, og den rolle har i den grad været med til at gøre ham til et kendt ansigt rundt omkring i stuerne og sætte streg under, at rollen som Noah i komikerduoen netop var det: en rolle.

– Tinkas juleeventyr og Tinka og kongespillet gjorde, at jeg kom ud til en million mennesker hver aften og på en gang kunne sige “værsgo”. Jeg sprang ud af Noah-skabet med maner. Folk fandt ud af, at jeg ikke hedder Noah i virkeligheden, og de fandt ud af, at jeg taler anderledes, siger skuespilleren, der kalder det “en fed rejse”.

Ingenting i kalenderen

Hele det næste år kan han opleves på Adam og Noahs afskedsturné, “Farvel og Tjak”, men det er altså sidste mulighed for at se ham i den rolle. Og hvad der skal ske efterfølgende, ved han ikke lige nu.

– Efter turnéen med Adam og Noah har jeg ingenting i kalenderen. Ingenting. Men der er et år til, så det er fint og dejligt. Mit arbejde fylder rigtig meget i mit liv, og telefonen ringer oftest, når der lige er en anden, der har ringet, og man har sagt ja tak til noget, siger Hadi Ka-Koush.

– Men jeg håber også, jeg får tid til lige at lande og forstå det kapitel, der lige er sluttet og tage nogle skridt i den retning, jeg beslutter mig for, siger han.

Når støvet har lagt sig sendes på DR1 klokken 20.00.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu