Skuespiller kendt fra dansk tv-serie slemt forbrændt

25. maj 2018 17:10 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Skuespilleren er kommet slemt til skade under optagelserne til tv-serien.

Skuespiller kendt fra dansk tv-serie slemt forbrændt
Skuespiller Jakob Oftebro er kommet alvorligt til skade under indspilningen af serien Hamilton i Sverige. Foto: Simon Læssøe/Scanpix (Arkivfoto)

Den norske skuespiller Jakob Oftebro er blevet slemt forbrændt, skriver VG.no.

Ulykken skete lørdag under optagelserne til tv-serien Hamilton.

Det var under en scene med optøjer mellem politi og demonstranter, at ulykken indtraf. Skuespilleren blev ramt af indholdet fra en molotovcocktail.

Politiet undersøger ulykken

Politiet er gået ind i sagen:

– Alarmcentralen blev kontaktet lørdag klokken 16.27. Ambulancen ankom et minut senere. Personen blev fragtet til sygehuset i Stockholm med brandskader, siger talsmand for Stockholms politi Kjell Lindgren til VG.no.

– Vi ved stadig ikke, hvad skaderne betyder. Men hans tilstand er alvorlig. Det er vigtigt for os at understrege, at Jakob er uden skyld i dette her, siger skuespillerens manager, Anne Lindberg, til VG.

Politiet efterforsker sagen.

Jakob Oftebro er kommet alvorligt til skade ved ulykken:

– Vi efterforsker dette her som “fremkaldelse af fare for andre” og ser det som et tilfælde af uagtsomhed. Vi har endnu ikke afhørt den, som blev ramt, men vi har afholdt en række afhøringer af vidner for at finde ud af, hvad der er sket, siger Kjell Lindgren fra Stockholms politi til VG.no.

Jakob Oftebro er født norsk, men taler flydende dansk efter at have boet i Danmark i en årrække.

Den 32-årige skuespiller startede karrieren i serien “Skolen” i 2004. Efterfølgende har karrieren taget fart med roller i store produktioner som “Lilyhammer”, “1864”, “Skammerens Datter”, “Guldkysten” og “Flaskepost fra P”.

Kilder: VG.no/Ritzau.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu