Skuespillere dræbt i forfærdelig stunt-ulykke: Kun stjernen i filmen fik en redningsvest

9. november 2016 10:12 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

To stuntmænd druknede, efter de hoppede i vandet fra en helikopter uden en redningsvest. De kunne eftersigende ikke svømme.

Det skulle have været klimakset på den nye indiske film Masthigudi. Men i stedet endte det i en tragedie, da to stuntmænd druknede. Det skriver mediet India Today.

Stuntet bestod i, at Duniya Vijay, Anil Kumar og Raghav Uday, hoppede i Thippagondanahalli reservoiret fra en lavtflyvende helikopter. Men det var kun hovedpersonen i filmen, Vijay, der overlevede hoppet.

Du kan i galleriet i toppen af siden se, hvem vi ellers har mistet af kendte mennesker i år. 

Kun én fik en redningsvest

De to andre kunne eftersigende ikke svømme, men havde alligevel ikke fået en sikkerhedsline eller redningsvest. Det var kun Vijay, der havde fået en redningsvest. Ulykken er dog omgærdet med en del mystik. Fra filmholdets side lyder det nemlig, at ingen skuespiller får lov til at lave stunts i vand, hvis vedkommende ikke kan svømme. Det er derfor stadig uklart hvor fejlen, der kostede de to skuespillere livet, ligger.

En redningsbåd blev sendt ud som hjælp, da resten af filmholdet kun kunne se, at kun én kom op fra vandet. Men det var for sent, og kun Vijay blev reddet op af vandet.

Der er blevet åbnet en sag mod filmholdet, og politiet vil efterforske ulykken.

Optog scene i tillid til Gud

Vijay var den sidste til at hoppe i vandet. Skuespilleren er kendt for sine actionfyldte film. I 2014 fik han prisen “Bedste Skurk” for sin rolle i filmen Jayammana Maga.

– Jeg vil optage den her scene med tillid til Gud, fortalte Vijay til journalister inden mandagens stuntscene.

Han var åbenbart klar over sine manglende svømmeevner. Men det var alligevel ham, der blev reddet op af vandet.

De to andre skuespillere er ikke fundet endnu, men de frygtes druknet, eftersom uheldet skete 14.48 lokal tid mandag.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu