ANNONCE

Skuespillerforbund: Vi håber til det sidste

28. december 2011 22:32 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Skuespillerforbund: Vi håber til det sidste
Billede mangler

Hos Dansk Skuespillerfobund håber man stadig på, at man kan undgå den massive fyringsrunde, som der er lagt op til på Det Kongelige Teater.
For to dage siden blev det meldt ud, at i alt 100 medarbejdere på Det Kongelige Teater må sige farvel til deres job, da der skal spares 100 millioner kroner.
Hos Dansk Skuespillerforbund håber man stadig på, at der kan findes andre løsninger end den bebudede fyringsrunde, der eftersigende vil koste 35 af deres medlemmer jobbet.
Det siger forbundets formand, Katja Holm, til Newspaq.
“Jeg håber at ledelsen går i dialog med de respektive fagforbund og prøver at se, om der kunne være andre muligheder – eller om vi eller vores medlemmer kunne have nogle alternative idéer,” siger hun og fortsætter:
“Jeg håber også på, at ledelsen går tingene igennem til mindste detalje, for at finde ud af, om der kan spares andre steder.”
Selvom det allerede er meldt ud, at der skal skæres 100 medarbejdere fra, så er intet afgjort endnu, fastslår Katja Holm
“Nu skal der være forhandlinger, og jeg håber på, at de kunstneriske medarbejdere bliver taget med på råd om hvordan man finder en hensigtsmæssig løsning, så man undgår fyringerne og fortsat kan opretholde et højt kunstnerisk niveau,” siger hun.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu