Skuespillerinde død: Blev kun 44 år

28. februar 2019 14:04 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Hun har spillet med i et utal af serier og film.

Skuespillerinde død: Blev kun 44 år
Lisa Sheridan er død. Foto: Scanpix
Del:

I USA er mange mennesker i chok; den populære 44-årige skuespillerinde Lisa Sheridan er død. Det er hendes manager Mitch Clem, der bekræfter dødsfaldet overfor det amerikanske magasin People.

– Vi elsker alle Lisa meget højt. Vi er er knuste over nyheden om, at hun er gået bort, lyder det blandt andet.

Den endelige årsag til dødsfaldet ligger endnu ikke klar, men man venter på denne, da man ønsker at finde ud af, hvorfor den populære skuespillerinde døde så tidligt.

Lisa Sheridan har været med i en række populære TV-serier, som også er blevet vist flittigt på dansk TV. Det drejer sig om serier som ‘The Mentalist’ og ‘CSI: NY’.

Familie afviser selvmord

Det har været vigtigt for Lisa Sheridans familie at få påpeget, at der ikke er tale om, at stjernen skulle have begået selvmord. Derudover har familien gennem Mitch Clem udtrykt, at de gerne vil undgå al den spekulation, der kan følge i kølvandet på dødsfaldet.

Lisa Sheridan døde den 25. februar i sin lejlighed i New Orleans, men det er først nu, at dødsfaldet er blevet offentlig kendt.

En af de personer, der kendte Lisa Sheridan yderst godt er filmskaberen Michael Dunaway, som kommer med en opsigtsvækkende bemærkning. Han siger nemlig ifølge Daily Mail, at det beroliger ham, at hendes ‘problemer, smerte og sorg’ er en ting, som hun nu er fri for.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu