Skuffet Rommedahl: Det er vores egen skyld

18. april 2013 23:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Skuffet Rommedahl: Det er vores egen skyld
Billede mangler

Torsdag aften sendte Esbjerg fB Brøndby IF ud af landspokalturneringen med en sejr på Blue Water Arena i Esbjerg på 3-1. Dermed vinder Esbjerg samlet 4-2.

 

Det lignede ellers længe en sejr til Brøndby, der kom foran i første halvleg på mål af Dennis Rommedahl, men esbjergenserne sikrede sig forlænget spilletid med et mål ti minutter før tid, samt to mål i den forlængede spilletid.

– Vi var foran og havde styr på spillet den første time. Men vi lader dem komme tilbage i kampen, så resultatet er vores egen skyld, lød forklaringen fra Rommedahl efter kampen til TV3 Sports udsendte.

Esbjergs Martin Braithewaite blev hjemmeholdet redningsmand med sit mål efter 80 minutter, som sikrede, at kampen måtte i forlænget spilletid, hvor Braithwaite nettede endnu engang, før Jesper Lange lukkede og slukkede efter 117 minutters spil.

Den dobbelte målscorer erkendte efter kampen, at der skulle et mål til, før Esbjerg-mandskabet for alvor vågnede op.

– Vi spiller som en flok kællinger i første halvleg. Vi kæmper ikke som mænd derude, men vi fortsætter og selvom vi er bagud, ved vi, at vi kan vinde. Og efter vi udligner, vender det, sagde Martin Braithwaite efter sejren, der nu betyder, at Esbjerg bliver Randers FC’s modstander i pokalfinalen d. 9. maj i Parken i København.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu