Skyderi skyldes internt opgør i Bandidos

1. februar 2013 21:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Skyderi skyldes internt opgør i Bandidos
Billede mangler

Torsdagens skyderi i Esbjerg er led i et internt opgør blandt medlemmer af rockergruppen Bandidos.

 

Det formoder Syd- og Sønderjyllands Politi.

– Det er formentlig et opgør blandt enkeltpersoner i Bandidos-miljøet, der ligger til grund for episoden, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Torsdag aften blev der meldt om hektisk skyderi ved 22-tiden bag plejehjemmet Hedelunden ved Spangsbjerg Møllevej. Beboere hørte adskillige skud, ligesom flere biler blev set køre fra stedet i høj fart.

– Vi har ikke haft kontakt til nogen, der er blevet ramt af skud, og der er heller ikke indkommet nogen på sygehuset med skudsår. Men vi vil alligevel gerne finde ud af, hvad der er foregået, og vi beder folk henvende sig, hvis de har en viden om sagen eller har set noget, siger Bent Thuesen.

– Vi har talt med personer i området, der har set nogle biler køre fra stedet, og det er ud fra det, vi antager, at det er et internt opgør i Bandidos-miljøet, siger Bent Thuesen.

Der er fundet patronhylstre i området bag plejehjemmet, men der er ikke fundet nogen blodspor.

Esbjerg har tidligere været plaget af konfrontationer mellem Bandidos og Hells Angels, men politiet føler sig sikre på, at det ikke er et opgør mellem de to grupper, der førte til skyderierne torsdag.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu