ANNONCE

Slået med iphone: Johnny Depp må ikke nærme sig konen

27. maj 2016 22:17 | Af: Ritzau Fokus

Johnny Depps fraseparerede hustru anklager ham for vold. Dommer giver Hollywood-stjernen midlertidigt tilhold.

Slået med iphone: Johnny Depp må ikke nærme sig konen
Johnny Depp og Amber Heards kortlivede øgteskab får tilsyneladende et grimt efterspil. Foto: Patrick HAMILTON/Scanpix

En amerikansk dommer har givet skuespilleren Johnny Depp et midlertidigt tilhold, som betyder, at han ikke må nærme sig sin fraseparerede hustru, Amber Heard.

Det skyldes hendes anklager om, at han har slået hende, oplyser en talsperson fra retten i Los Angeles til magasinet Variety.

Tilholdet gælder indtil 17. juni, hvor der igen er høring i sagen.

Ifølge en kilde ankom Amber Heard fredag til retten med et blåt øje, som hun siger, at Johnny Depp har givet hende ved at slå hende i hovedet med sin iPhone, skriver nyhedssitet TMZ.

Politikilder siger til Variety, at de ikke fandt tegn på vold, da de i lørdags rykkede ud til en adresse i Los Angeles, efter der var indgivet en anmeldelse om husspektakler.

Heards advokat, Samantha Spector, fremlagde i retten en række billeder af sår og mærker, som Amber Heard angiveligt har pådraget sig efter at have været udsat for vold flere gange i løbet af sit 15 måneder lange ægteskab med Depp.

Tilholdet fra domstolen i Los Angeles kommer mindre end en uge efter, at Amber Heard indgav en skilsmissebegæring. Det skete få dage efter, at Depp havde mistet sin mor, som han var tæt knyttet til.

– I lyset af det korte ægteskab og det seneste, tragiske tab af sin mor, vil Johnny ikke svare på nogen af de slibrige falske historier, sladder, forkerte oplysninger og løgne om hans privatliv, siger skuespillerens repræsentant i en meddelelse.

Johnny Depp befinder sig i øjeblikket i Portugals hovedstad, Lissabon, hvor han deltager i et velgørenhedsarrangement.

/ritzau/Reuters

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu