Slagelse: 15-årig i livsfare efter fald på 10 meter

28. maj 2012 13:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Slagelse: 15-årig i livsfare efter fald på 10 meter
Billede mangler

En 15-årig dreng er indlagt på Rigshospitalet med indre kvæstelser efter at være faldet ned fra et tag under leg med splatterpistoler på en nedlagt fabriksbygning i Slagelse søndag aften.
Fire-fem drenge var søndag taget hen på en tidligere frøfabrik på Grønningen 27 i Slagelse for at lege “krig”, da ulykken skete klokken 21.30.
– Under denne her leg falder den 15-årige 10 meter ned gennem nogle tagplader og ned på det, der ligger på gulvet under ham, siger vagtchef Ehm Christensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
– I forbindelse med faldet har han pådraget sig nogle skader, der gør at han er overført til Rigshospitalet, og at hans tilstand fortsat er yderst kritisk. Han har indre skader, fortæller vagtchefen.
Den seneste melding vagtchefen har fra Rigshospitalet er fra klokken 04.30 og da var drengen fortsat på operationsbordet.
Fabrikskomplekset har stået tomt i flere år og er spærret af med hegn og plader, men politiet vil nu undersøge, om der kan gøres yderligere for at spærre de faldefærdige bygninger af.
– Men problemet er ligesom med byggepladser, at hvis man gerne vil ind, så kommer man også ind, siger Ehm Christensen.
De øvrige drenge, der var til stedet ved ulykken, blev kørt til deres forældre af politiet.
– Forældrene er blevet vejledt om at holde ekstra øje med deres børn og om eventuelt at søge krisehjælp gennem egen læge i morgen, siger han.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu