ANNONCE

Slagsmål: Mand i kritisk tilstand

13. juni 2020 13:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Gammelt nag ligger muligvis bag

Slagsmål: Mand i kritisk tilstand
En 29-årig mand er i kritisk tilstand efter slagsmålet. Arkivfoto: Scanpix.

En mand er i kritisk tilstand efter et voldsomt slagsmål i det centrale Aalborg natten til lørdag.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet  modtog via alarm 112 klokken 00.36 natten til lørdag en anmeldelse om et slagsmål i krydset Rendsburggade og Nyhavnsgade i det centrale Aalborg.

Cirka fem personer skulle være involveret i slagsmålet.

Politiet sendte straks patruljer til gerningsstedet, hvor man fandt to formodede forurettede, der fortalte, at de var blevet overfaldet af nogle ukendte gerningsmænd.

En af disse personer er dog senere blevet anholdt, ligesom politiet på nuværende tidspunkt eftersøger den anden mand.

I kritisk tilstand

En tredje person, en 29-årig mand, blev indbragt på politistationen tæt ved gerningsstedet, da han skønnedes særdeles beruset i en grad, så han ikke kunne tage vare på sig selv.

Det viste sig ved lægeundersøgelsen, at han havde skader, der muligvis kunne henføres til slagsmålet, og han blev derfor kørt til sygehuset, hvor han er blevet opereret. Han er nu i kritisk tilstand.

Efterforskning i gang

Politiet er i øjeblikket i færd med en efterforskning for at få et overblik over hændelsesforløbet. Det har blandt andet betydet, at området omkring gerningsstedet har været spærret af nogle timer lørdag for at foretage sporsikring. Derudover er politiet i færd med at foretage afhøringer til sagen.

Efterforskningen har indtil videre vist, at der formentlig er tale om et tilfældighedsmøde mellem personerne involveret i det efterfølgende slagsmål, og det er et gammelt nag mellem disse personer, der kan have udløst selve slagsmålet.

– Men vi tager det meget alvorligt, og vi behandler sagen som en alvorlig voldssag, som derfor efterforskes grundigt for at få belyst hele hændelsesforløbet før, under og efter slagsmålet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen.

Efterforskningen ventes at fortsætte i den kommende tid.

Hvis man har set noget i området omkring gerningsstedet natten til lørdag før, under eller efter gerningstidspunkt, så bedes man straks ringe til politiet på telefonnummer 114.

Fakta

Nordjyllands Politi

Politistationen i Jyllandsgade i Aalborg er hovedstation for Nordjyllands Politi, som er en af de 12 politikredse, der blev resultatet af den politi- og domstolsreform, der trådte i kraft 1. januar 2007.

Nordjyllands Politi er dækket af to retskredse, Vendsyssel Retskreds og Aalborg Retskreds.

Retten i Aalborg på Badehusvej 17 dækker ud over Aalborg Kommune også tre kommuner syd for Limfjorden: Vesthimmerlands Kommune, Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune.

Kilde: Trap Danmark/Lex.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu