Sloth er hot i Brugge

25. januar 2013 22:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sloth er hot i Brugge
Billede mangler

Niki Zimling gav 22 millioner kroner til Club Brugges klubkasse. Nu kan halvdelen ryge videre til AGF.

 

Der er noget der tyder på, at der står en karrusel i rød/hvide farver på Jan Breydel Stadion i Brugge. Knap er én dansker hoppet af, før en anden kan hoppe på.

Fredag aften solgte den belgiske storklub Niki Zimling til Bundesliga-klubben Mainz 05, men allerede nu står en afløser klar i kulissen. Og som det sig hør og bør i danskerglade Club Brugge, er der naturligvis tale om en landsholdsaktuel dansker.

Ifølge sporten.dks oplysninger har Club Brugge således linet AGFs 20-årige stortalent Casper Sloth op som manden, der skal træde i Zimlings fodspor på den belgiske midtbane.

Sloth har udviklet sig eksplosivt i løbet af det seneste år, og i efteråret var han en af Superligaens største profiler fra sin plads på den centrale, aarhusianske midtbane. En plads, han i øvrigt besidder på bekostning af spillere som Martin Jørgensen og Hjalte Nørregaard.

Sporten.dks kilder fortæller, at Club Brugge, der har Jim Larsen, Jesper Jørgensen og nyindkøbte Enoch Adu i truppen, har set Casper Sloth i aktion hele 15 gange. Det har overbevist belgierne om, at Sloth er værd at satse på. I øvrigt et mulehår foran FC Midtjyllands Mads Albæk, der også har været et varmt emne.

Casper Sloth fik debut for landsholdet i november måneds testkamp mod Tyrkiet, men allerede inden de rød/hvide mødes næste gang i starten af februar, kan han være fortid i AGF. Ifølge sporten.dks kilder har AGF endnu ikke modtaget et bud, men det kan være på trapperne. Et salg af den talentfulde midtbanespiller kan indbringe aarhusianerne i omegnen af 11 millioner kroner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu