Slovenien i semifinalen

23. januar 2013 20:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Slovenien i semifinalen
Billede mangler

Vandt knebent over Rusland i kamp med 17 udvisninger

 

Slovenien er klar til semifinalen ved VM, hvor modstanderen bliver Spanien der slog Tyskland med 28-24.

I kvartfinalen vandt slovenerne 28-27 over Usland i et drama med 17 udvisninger og to røde kort

Det gik ellers let for russerne i de første minutter, selv om de allerede efter godt to minutters spil havde fået de to første udvisninger for alt for voldsomt spil.

Fra 6-3 øgede russerne til 9-4, men så skiftede slovenerne, der var uden den skadede topscorer Dragan Gajic målmand. Den tidligere BSV-målmand Primoz Prost kom på mål i stedet for Skot, og det var en god ide af cheftræner Boris Denic.

Prost stod fremragende i resten af halvleg med flere af de såkaldte 100 pct. redninger, og fra foran med fem mål, måtte russerne finde sig i at gå til pause bagud med et enkelt mål efter en første halvleg, hvor begge hold havde soldet ganske flittigt.

Slovenerne førte hele anden halvleg, der blev et orgie i udvisninger. russerne nåede i alt 12 to minutters straffe – tre til både Chipurin og Evdokimov, som begge fik rødt. Men slovenerne var faktisk ikke specielt dygtige til at udnytte, at de ofte var i overtal.

Det var et klart handicap for russerne, at en skadet Igropulo slet ikke kom på banen. Også storskytten Gorbok havde problemer med en finger og spillede kun i meget kort tid, hvor han nåede to udvisninger.

Topscorer for slovenerne var Uros Zorman og Luka Zvizej med hver fem mål. Russernes bedste skytte var Timur Dibirov med syv scoringer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu